Met de komst van kinderen verandert je leven, maar ook je interieur. Hoe maak je van je huis een fijne plek voor de kids én behoud je die voor jezelf?

Een interieurblog voor gezinnen met kinderen

Op wonenmetkids.com vind je styling ideeën, kinderkamer inspiratie en nieuwigheden om van jouw huis een kidsproof thuis te maken.

Deze website is ontstaan vanuit mijn passie voor interieur. Al tijdens mijn zwangerschap zocht ik naar manieren om baby producten te integreren in mijn woonstijl (Scandinavisch, licht en zacht). Geen schreeuwerige kleuren voor mij en een babykamer die qua stijl ook mijn eigen slaapkamer zou kunnen zijn. Nu mijn zoontje opgroeit blijf ik mijn woonsmaak toepassen als ik voor hem speelgoed, wanddecoratie of meubels uit zoek.

Vaak hoor ik moeders zuchten over de troep in hun woonkamer en de groeiende speelhoek die afsteekt tegen de rest van de ruimte. Zelf geniet ik juist bij het zien en stylen van de speelhoek en kinderkamer in ons huis.

Waarom je huis geen troep hoeft te zijn met kids

Met deze website hoop ik je te inspireren en te laten zien dat het echt niet zo moeilijk hoeft te zijn om van je woonstijl te behouden als je kinderen krijgt. En okee, dat gaat inderdaad niet vanzelf. Maar met een beetje creativiteit kom je al een heel eind.

Zo kies ik bewust voor één speelhoek in de woonkamer, verf ik het speelkeukentje en poppenhuis in fijne kleuren, gebruik ik muurstickers als aankleding en kies ik voor kinderposters die ik zelf ook boven mijn bed zou hangen. Verder kan ik niet genoeg leuke speelgoed opbergers hebben. Mijn stylingtips en favoriete producten vind je hier op wonenvoorkids.com.

Mijn doel met deze blog? Jou ideeën geven om van jouw huis een thuis te maken voor de kinderen zonder jouw eigen woonsmaak uit het oog te verliezen. Oh ja, en natuurlijk om zelf te kunnen speuren naar de fijnste shops en nieuwe producten om aan mijn verlanglijstje toe te voegen. Love it!

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Liefs, Wonenmetkids